Nawfa bawal

























<3 Ehmm, meh sini sis nak bagi korang semua double bahagiaa. hehe,kami dah launch tudung square yang dah lama jadi pujaan ramai.

<3 Kitaorang tau, semua mesti rinddu sangat nak bersquare kan? okay we hear you! so, nak citer dulu apa yang best nya koleksi kalini

.
<3 Koleksi kali ni diberi nama tudung square Nawfa. Seindah namanya, indah lagi warna warna yang kitaorang produce kali nih.

<3 Serius tak tipu memang melting betul masa phtotoshoot smalam. hihi. Material pulak of kos terlajak best daripada material soft como. Memang jatuh terletak yang paling pentingg sekali AWNING dia! sekali pakai terus jadi!

<3 Ni memang confirm sebab kami dah try testing pakai haritu, biasalah muka kami ni sensitif skit, ala ala sfera bumi gituhh, memang payah betul nak ngam cari tudung square yang senang bentuk! hahaa.. tapi yang ni memang okay, senang, mudah. Pakai seharian pun tak renyah.

.
<3 Koleksi kali ni ada dua bidang tau, bidang 50 dan 60. Untuk bidang 50 berharga RM 35 dan bidang 60 berharga RM 39. Kalau beli campur2 lagi laaa dapat banyak diskon. Macam tak biasa pulak beli banyak banyak kan? hihi ;)

<3 Tunggu apa lagi jom ler whatsapp 01133397448 sekarang

No comments:

Post a Comment