Tudung telekung labuh murah (ZULFA)









TUDUNG TELEKUNG ZULFA SEKARANG TENGAH HARGA CLEARANCE! 😍😍😍
.
.
Jom jadi yang special yang dapat grab tudung telekung ni dengan harga runtuh! Fel tak restock dah tau. Daripada harga asal RM80, sekarang jadi RM59 je. Huhu. Terlebih berbaloi RM59 tu dengan fungsi tudung telekung ni.
.
.
Tudung telekung ni kalau korang pakai buat keluar, ia akan nampak macam korang pakai tudung bawal style Pwincess tu tau. Ala, yang style naikkan ke kepala sikit, pastu pin ke bahu. Memang nampak eksklusif.  Tapi kalau korang nak buat gaya lain pun tak ada masalah sebab ia flexible.
.
.
Pastu senang je nak pakai sebab IRONLESS & SARUNG je. Kalau nak berhenti solat mana-mana, boleh besarkan dan jadi macam telekung. Tak payah dah korang susah-susah tunggu turn guna telekung kat surau public atau kena brooch belakang tudung sebab takut 'sesat dalam tudung' lepas bangun dari sujud. 😅
.
.
WhatsApp team Fel sekarang untuk dapatkan tudung ni dengan harga CLEARANCE. RM59 sahaja sehelai, Tapi ada lagi DISKAUN kalau korang beli 3 helai ke atas. Dahla harga clearance, ada lagi diskaun pulak tu. Memang berbaloi kalau korang dapatkan sekarang. 

Whatsapp 01133397448

Tudung sarung murah dan labuh. (SARA)







Kemain sweet kan nama-nama ni, pendek tapi sweet & maknanya pun indah, seindah tudung & pemakainya. 
TUDUNG SARA tu macam mana?
1) Tudung sarung basic material denim.
2) Tudung sarung berdagu.
3) Tudung sarung tak melekap & tak jarang.
4) Tudung sarung ironless.

Tudung sarung Sara: L/XL RM49, XXL RM54
Harga belum termasuk pos dan ADA DISKAUN untuk pembelian 3 helai ke atas. Kalau korang beli 3-4 tudung  (campur-campur), ada LESS 10% untuk setiap item, kalau beli 5 helai ke atas, LESS 20%! Fuhhh banyak tau 20% tu.